Haringmousse op bietjessalade

305 kcal

15 min. bereiden

2.9/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 40-41 - 2003 week 40-41

Aan de slag

  1. Bietjes schillen en in dunne plakjes snijden. Appel wassen, halveren, klokhuis verwijderen en appel in dunne plakjes snijden. Besprenkelen met citroensap, tegen verkleuren. Bieslook fijnknippen. Vel van haring verwijderen en haring met vork fijnprakken. Slagroom lobbig kloppen. Haring mengen met slagroom en helft van bieslook. Op smaak brengen met zout en peper. Biet- en appelplakjes op vier borden rangschikken. Haringmousse in midden scheppen. Bestrooien met rest van bieslook. Mousse serveren met roggebrood.

Wat vond je van dit recept?

Haringmousse op bietjessalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig