Radijs met hummus en sesamzaad
125 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 eetlepels
½ eetlepel
4 eetlepels
1 bos
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 10 - Herfstkleuren vol avondrood
In droge koekenpan sesamzaad kort roosteren, afblussen met sojasaus en overdoen in schaaltje. Houmous in kommetje scheppen. Worteltjes en blad (steelaanzet laten zitten) van radijs snijden. Radijs wassen en op schaal leggen. Aan tafel radijs dippen in houmous en dan door sesamzaad wentelen.
- algemeenDe dip is in plaats van met radijs ook lekker met gekookte bospeentjes of gestoomde sperziebonen.
Radijs met hummus en sesamzaad

voorgerecht
2 personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan sesamzaad kort roosteren, afblussen met sojasaus en overdoen in schaaltje. Houmous in kommetje scheppen. Worteltjes en blad (steelaanzet laten zitten) van radijs snijden. Radijs wassen en op schaal leggen. Aan tafel radijs dippen in houmous en dan door sesamzaad wentelen.
algemeen:De dip is in plaats van met radijs ook lekker met gekookte bospeentjes of gestoomde sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
4 eetlepels sesamzaad
½ eetlepel Japanse sojasaus
4 eetlepels houmous
1 bos radijsjes




