Laat de artisjokharten uitlekken. Snijd een klein stukje van de onderkant. Meng de makreelsnack met de kappertjes. Vul de artisjokharten met het makreelmengsel.
Prik aan de cocktailprikkers een garnaal en olijf.
Was de tomaatjes, snijd het kapje eraf en schep de zaadjes eruit. Meng de zalmsnippers met de mayonaise met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Vul de tomaatjes hoog op met het zalmmengsel.
Vistapas
Deze tapas met vis zijn de perfecte start van een borrel of een etentje.
- combinatietipLekker met geroosterd brood en roomboter.
Artisjok bereiden
Instructievideo - 01:41 min.
Vistapas
Deze tapas met vis zijn de perfecte start van een borrel of een etentje.

voorgerecht
4 personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de artisjokharten uitlekken. Snijd een klein stukje van de onderkant. Meng de makreelsnack met de kappertjes. Vul de artisjokharten met het makreelmengsel.
Prik aan de cocktailprikkers een garnaal en olijf.
Was de tomaatjes, snijd het kapje eraf en schep de zaadjes eruit. Meng de zalmsnippers met de mayonaise met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Vul de tomaatjes hoog op met het zalmmengsel.
combinatietip:Lekker met geroosterd brood en roomboter.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 artisjokharten in blik
125 g makreel snack in tomatensaus
1 el kappertjes
8 verse cocktailgarnalen
4 groene olijven zonder pit
8 cherrytomaten
100 g gerookte zalmsnippers
1 el mayonaise met olijfolie
Dit heb je nodig
cocktailprikker