Broodje brie

Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.

450 kcal

10 min. bereiden

4.7/5

(23)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 nr. 02 - Een hoofdrol voor brood

mei 2024 - mei 2024

Aan de slag

  1. Meng in een kommetje de boter en de mosterd met een vork. Snijd het stokbrood aan een kant in de lengte open. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdboter. Snijd de brie in lange plakken, de augurken in schuine plakes en de tomaten in 8 partjes. Beleg het stokbrood met de sla, brie, augurk en tomaat. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken.

  • bereidingstipJe kunt het stokbrood 's ochtends al bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast. Snijd het brood voor serveren.
  • bewaartipMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Broodje brie

Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig