Vijgenbrood
Vijgenbrood
bewaar
bewaar

Vijgenbrood

10 min. bereiden
3 uur 30 min. wachten
21waarderingen

4 ingrediënten

Aan de slag

1

Sinaasappel schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Vijgen in vieren snijden en met sinaasappelsap aan de kook brengen. Laten afkoelen. Bakblik vullen met achtereenvolgens 200 ml water, broodmix, vijgen met vocht, sinaasappelrasp en boter. Broodbakmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

algemeenGeef bij dit vijgenbrood een kruidige gorgonzolaboter. Roer 100 gram gorgonzola (kaas) en 2 theelepels gedroogde tijm door 125 gram zachte boter. Voeg zout en versgemalen peper naar smaak toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vijgenbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig