Stroganoffschotel

635 kcal

10 min. bereiden

2.7/5

(34)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 450 gram aardappelschijfjes

    aardappelschijfjes

  • 2 eetlepel ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 450 gram beef stroganoff

    beef stroganoff

  • 1 schaal Italiaanse roerbakmix

    Italiaanse roerbakmix

  • 1 eetlepel cognac

    cognac

  • 100 gram botersla

    botersla

  • 2 augurken zoetzuur

    augurken zoetzuur

  • 3 eetlepel sladressing yoghurt

    sladressing yoghurt

2004 nr. 03 - Vijf keer Oosters

Aan de slag

  1. Kook de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magentron gaar. Verhit in een koekenpan boter. Bak de biefstukblokjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin. Schep het vlees op een bord. Bak de roentemix in boter 2 min. al omscheppend. Voeg de stroganoffsaus toe, roer de cognac erdoor en verwarm 2 min. door. Meng in een kom botersla met augurk (in stukjes) en de dressing. Serveer de sla er apart bij.

Wat vond je van dit recept?

Stroganoffschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig