Stroganoffschotel
635 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
450 gram aardappelschijfjes
aardappelschijfjes
2 eetlepel ongezouten roomboter
ongezouten roomboter
450 gram beef stroganoff
beef stroganoff
1 schaal Italiaanse roerbakmix
Italiaanse roerbakmix
1 eetlepel cognac
cognac
100 gram botersla
botersla
2 augurken zoetzuur
augurken zoetzuur
3 eetlepel sladressing yoghurt
sladressing yoghurt
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 nr. 03 - Vijf keer Oosters
Kook de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magentron gaar. Verhit in een koekenpan boter. Bak de biefstukblokjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin. Schep het vlees op een bord. Bak de roentemix in boter 2 min. al omscheppend. Voeg de stroganoffsaus toe, roer de cognac erdoor en verwarm 2 min. door. Meng in een kom botersla met augurk (in stukjes) en de dressing. Serveer de sla er apart bij.
Stroganoffschotel

hoofdgerecht
2 personen
635 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magentron gaar. Verhit in een koekenpan boter. Bak de biefstukblokjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin. Schep het vlees op een bord. Bak de roentemix in boter 2 min. al omscheppend. Voeg de stroganoffsaus toe, roer de cognac erdoor en verwarm 2 min. door. Meng in een kom botersla met augurk (in stukjes) en de dressing. Serveer de sla er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
450 g aardappelschijfjes
2 el ongezouten roomboter
450 g beef stroganoff
1 schaal Italiaanse roerbakmix
1 el cognac
100 g botersla
2 augurken zoetzuur
3 el sladressing yoghurt




