Ovengrill voorverwarmen. Olie en knoflook mengen. Bol halveren, beide helften bestrijken met knoflookolie en met snijvlak naar boven in 2 min. lichtbruin roosteren. Avocado in dunne plakken snijden. Broodhelften op bord leggen en beleggen met kipfilet, tomaat, avocado en sjalot. Dressing erover scheppen en direct serveren.
Broodje Caesarkip

hoofdgerecht
1 personen
805 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ovengrill voorverwarmen. Olie en knoflook mengen. Bol halveren, beide helften bestrijken met knoflookolie en met snijvlak naar boven in 2 min. lichtbruin roosteren. Avocado in dunne plakken snijden. Broodhelften op bord leggen en beleggen met kipfilet, tomaat, avocado en sjalot. Dressing erover scheppen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 Italiaanse bol
½ avocado
75 g gebraden kipfilet
1 (tros)tomaat
1 sjalot
½ bakje Caesar dressing