Ingrediënten
4 personen
2
uien
2 teentjes
knoflook
1
courgette
1
gele paprika
3 eetlepels
olijfolie
750 ml
groentebouillon
1 doos
soepstengels met sesam
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. Courgette en paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In soeppan ui en knoflook 2 min. in olie fruiten. Courgette en paprika erdoor scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken, aan de kook laten komen en 5 min. laten koken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en serveren met soepstengels.
Groentesoep met sesamstengels

voorgerecht
null personen
225 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. Courgette en paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In soeppan ui en knoflook 2 min. in olie fruiten. Courgette en paprika erdoor scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken, aan de kook laten komen en 5 min. laten koken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en serveren met soepstengels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 uien
2 teentjes knoflook
1 courgette
1 gele paprika
3 eetlepels olijfolie
750 ml groentebouillon
1 doos soepstengels met sesam