Pepercouscous met lamskotelet

650 kcal

30 min. bereiden

3.1/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 36-37 - 2004 week 36-37

Aan de slag

  1. Lamskoteletten met 2 el olijfolie insmeren en tot gebruik afgedekt laten staan. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten en komkommer schoonmaken en in blokjes snijden. Pepers in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Sap met tomatenketchup en rest van olie mengen. Couscous met tomaat, komkommer, pepers en dressing mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Koteletten in grillpan of koekenpan in 5 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Couscous met koteletten serveren.

Wat vond je van dit recept?

Pepercouscous met lamskotelet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig