Tagliatelle met peer en blauwaderkaas

800 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(45)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 42-43 - 2004 week 42-43

Aan de slag

  1. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in plakjes snijden. Walnoten grof hakken. In pan ui in olie fruiten. Kaas verkruimelen, over ui strooien en langzaam laten smelten. Peren door gesmolten kaas scheppen en 2 min. verwarmen. Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden. Dressing over tomaat sprenkelen. Tagliatelle afgieten en kaassaus erdoor roeren. Tagliatelle over vier borden verdelen en met noten bestrooien. Met tomatensalade serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met peer en blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig