Tagliatelle met peer en blauwaderkaas
800 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak
1
3
1 zakje
2 eetlepels
2 doosjes
6
4 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 42-43 - 2004 week 42-43
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in plakjes snijden. Walnoten grof hakken. In pan ui in olie fruiten. Kaas verkruimelen, over ui strooien en langzaam laten smelten. Peren door gesmolten kaas scheppen en 2 min. verwarmen. Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden. Dressing over tomaat sprenkelen. Tagliatelle afgieten en kaassaus erdoor roeren. Tagliatelle over vier borden verdelen en met noten bestrooien. Met tomatensalade serveren.
Tagliatelle met peer en blauwaderkaas

hoofdgerecht
4 personen
800 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, halveren, klokhuis verwijderen en in plakjes snijden. Walnoten grof hakken. In pan ui in olie fruiten. Kaas verkruimelen, over ui strooien en langzaam laten smelten. Peren door gesmolten kaas scheppen en 2 min. verwarmen. Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden. Dressing over tomaat sprenkelen. Tagliatelle afgieten en kaassaus erdoor roeren. Tagliatelle over vier borden verdelen en met noten bestrooien. Met tomatensalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak tagliatelle al'uovo
1 ui
3 handperen
1 zakje walnoten
2 eetlepels olijfolie
2 doosjes blauwaderkaas
6 romatomaten
4 eetlepels vinaigrette




