Ontdooi het bevroren fruit (in magnetron of steelpan met 1 el water). Boen de sinaasappel schoon. Rasp de helft van de schil (rest van de vrucht wordt verder niet gebruikt). Pureer met een staafmixer of keukenmachine de bosvruchten met de port, sinaasappelrasp en poedersuiker. Verdeel de sla over borden. Snijd de plakken paté door midden en leg naast of op de sla. Schep de bosvruchten saus erover.
Champignonpaté met bosvruchtensaus

voorgerecht
4 personen
195 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Ontdooi het bevroren fruit (in magnetron of steelpan met 1 el water). Boen de sinaasappel schoon. Rasp de helft van de schil (rest van de vrucht wordt verder niet gebruikt). Pureer met een staafmixer of keukenmachine de bosvruchten met de port, sinaasappelrasp en poedersuiker. Verdeel de sla over borden. Snijd de plakken paté door midden en leg naast of op de sla. Schep de bosvruchten saus erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g diepvries bosvruchten
1 medium handsinaasappel
2 el rode port
1 el poedersuiker
50 g veldslamelange
2 plakken champignonpaté
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine



