Tandoori drumsticks met spinazie

860 kcal

30 min. bereiden, 10 min. wachten

3.1/5

(18)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 8 eetlepels Indiase currypasta

    Indiase currypasta

  • 200 ml volle yoghurt

    volle yoghurt

  • 6 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 2 schaaltjes drumsticks

    drumsticks

  • 2 teentjes knoflook

    knoflook

  • 2 pakken naanbrood naturel

    naanbrood naturel

  • 1 rode paprika

    rode paprika

  • 2 zakken spinazie

    spinazie

2005 week 24-25 - 2005 week 24-25

Aan de slag

  1. Tandooripasta met 2 el yoghurt en 1 el olie mengen. Drumsticks insmeren met mengsel en minimaal 10 min. laten intrekken (liefst enkele uren). Oven op 200 ºC voorverwarmen. In braadpan 3 el olie verhitten en drumsticks rondom bruinbakken. Met deksel schuin op pan drumsticks in 20 min. gaarbakken. Knoflook pellen en 1 teentje boven rest van yoghurt uitpersen. Yoghurt met zout en peper op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing in oven verwarmen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Rest van knoflook snipperen. In wok knoflook en paprika in rest van olie 1 min. fruiten. Spinazie in delen toevoegen en al omscheppende bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Kip met yoghurtsaus, naanbrood en spinazie serveren.

Wat vond je van dit recept?

Tandoori drumsticks met spinazie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig