Roerbakmie met surimi

495 kcal

15 min. bereiden

2.7/5

(32)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2005 week 30-31 - 2005 week 30-31

Aan de slag

  1. Pan water aan de kook brengen. Peultjes schoonmaken en 2 min. koken. Peultjes uit pan halen. Mie 2 min. koken in kokend water van peultjes. Mie in zeef afspoelen en laten uitlekken. Surimi in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Groentemix en peultjes 5 min. roerbakken. Mix voor roerbakmie en 100 ml water toevoegen en 1 min. door en door verwarmen. Mie en surimi in wok doen en op hoog vuur bakken tot meeste vocht verdwenen is. Eieren klutsen, door mieschotel roeren en 2 min. doorwarmen. Mie met zout en peper op smaak brengen en met pinda's garneren.

Wat vond je van dit recept?

Roerbakmie met surimi

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig