Pasteitjes met zalmragout

755 kcal

25 min. bereiden

3.4/5

(51)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 34-35 - 2005 week 34-35

Aan de slag

  1. Oven op 160 °C voorverwarmen. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Deksels van pasteibakjes lossnijden en pasteitjes in oven volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Prei schoonmaken en in zeer dunne ringetjes snijden. Zalm laten uitlekken, graatjes en velletjes verwijderen en met vork zalm losmaken. In sauspan boter smelten. Bloem erdoor roeren en al roerende nog 1 min. zachtjes bakken. Visfond erbij schenken en blijven roeren tot gladde saus ontstaat. Roomkaas toevoegen en mengen. Zalm en prei erdoor scheppen. Ragout met zout en peper op smaak brengen. Pasteibakjes over vier borden verdelen, ragout erin en erover scheppen en afdekken met dekseltjes. Met sperziebonen serveren.

Wat vond je van dit recept?

Pasteitjes met zalmragout

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig