Chocolade-espressorol

440 kcal

30 min. bereiden, 1 uur wachten

3.9/5

(161)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie


2005 week 36-37 - 2005 week 36-37

Aan de slag

  1. Chocolade in stukken breken. In pan boter en chocolade zacht laten smelten. Biscuits verkruimelen. Espresso met vanillesuiker door chocolademengsel roeren en koekkruimels erdoor scheppen tot geheel goed gemengd is en even laten opstijven. Stijve mengsel op aluminiumfolie storten en rol van maken van ca. 6 cm doorsnede. Aluminiumfolie er omheen dicht vouwen. Rol in de koelkast verder laten opstijven (minimaal 1 uur). Chocoladerol uit koelkast halen en in 16 plakken snijden. Plakken op bordjes met poedersuiker bestrooien. Eventueel met slagroom garneren.

Wat vond je van dit recept?

Chocolade-espressorol

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig