Bladerdeeghapjes uit de oven met zongedroogde tomaat
Bladerdeeghapjes uit de oven met zongedroogde tomaat
bewaar
bewaar

Bladerdeeghapjes uit de oven met zongedroogde tomaat

20 min. bereiden
15 min. wachten
108waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Tomaten 2 min. in heet water wellen en afspoelen. Tomaten en ontbijtspek in reepjes snijden. In schaal tomaten, spek, pijnboompitten en roomkaas goed mengen. Mengsel met peper op smaak brengen. Ei loskloppen. Bladerdeeg diagonaal doorsnijden en driehoekjes met tomatenmengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en bestrijken met ei. Pakketjes in ca. 15 minuten in oven goudbruin en knapperig bakken. Veldsla over vier bordjes verdelen. Pakketjes erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bladerdeeghapjes uit de oven met zongedroogde tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig