Bladerdeeghapjes uit de oven met zongedroogde tomaat

340 kcal

20 min. bereiden, 15 min. wachten

3.3/5

(112)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 42-43 - 2005 week 42-43

Aan de slag

  1. Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Tomaten 2 min. in heet water wellen en afspoelen. Tomaten en ontbijtspek in reepjes snijden. In schaal tomaten, spek, pijnboompitten en roomkaas goed mengen. Mengsel met peper op smaak brengen. Ei loskloppen. Bladerdeeg diagonaal doorsnijden en driehoekjes met tomatenmengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en bestrijken met ei. Pakketjes in ca. 15 minuten in oven goudbruin en knapperig bakken. Veldsla over vier bordjes verdelen. Pakketjes erop leggen.

Wat vond je van dit recept?

Bladerdeeghapjes uit de oven met zongedroogde tomaat

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig