Bladerdeeghapjes uit de oven met zongedroogde tomaat
340 kcal
20 min. bereiden, 15 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
4 plakjes
40 g
3 plakjes
1 eetlepel
1 pakje
1
1 zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 42-43 - 2005 week 42-43
Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Tomaten 2 min. in heet water wellen en afspoelen. Tomaten en ontbijtspek in reepjes snijden. In schaal tomaten, spek, pijnboompitten en roomkaas goed mengen. Mengsel met peper op smaak brengen. Ei loskloppen. Bladerdeeg diagonaal doorsnijden en driehoekjes met tomatenmengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en bestrijken met ei. Pakketjes in ca. 15 minuten in oven goudbruin en knapperig bakken. Veldsla over vier bordjes verdelen. Pakketjes erop leggen.
Bladerdeeghapjes uit de oven met zongedroogde tomaat

voorgerecht
4 personen
340 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Bladerdeeg laten ontdooien. Tomaten 2 min. in heet water wellen en afspoelen. Tomaten en ontbijtspek in reepjes snijden. In schaal tomaten, spek, pijnboompitten en roomkaas goed mengen. Mengsel met peper op smaak brengen. Ei loskloppen. Bladerdeeg diagonaal doorsnijden en driehoekjes met tomatenmengsel vullen. Pakketjes goed dichtvouwen en bestrijken met ei. Pakketjes in ca. 15 minuten in oven goudbruin en knapperig bakken. Veldsla over vier bordjes verdelen. Pakketjes erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 plakjes bladerdeeg
40 g zongedroogde tomaten
3 plakjes ontbijtspek
1 eetlepel pijnboompitten
1 pakje verse roomkaas naturel
1 ei
1 zakje veldsla




