Kipfilet met warme tomatenvinaigrette
bewaar
bewaar

Kipfilet met warme tomatenvinaigrette

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Frituurvet verhitten. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en broccoli in 8 min. beetgaar koken. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Kipfilet in plakjes snijden en met zout en peper bestrooien. In koekenpan 3 el tomatenolie verhitten en kip aan beide zijden 2 min. bakken. Vlees uit pan scheppen en warmhouden. Azijn bij bakvet schenken, tomaatjes erdoor roeren en geheel warm laten worden. Kip met vinaigrette, broccoli en frites serveren. Lekker met aïoli (knoflookmayonaise) bij de frites.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet met warme tomatenvinaigrette

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig