Gevulde tomaten

Gevulde tomaat met gehakt en maïs: zomerser dan dit gaat het bijna niet worden!

740 kcal

25 min. bereiden, 20 min. wachten

3.8/5

(91)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 28-29 - 2006 week 28-29

december 2024 - december 2024

Aan de slag

  1. Oven op 200 ºC voorverwarmen. Peterselie fijnknippen. Maïs laten uitlekken. Tomaten wassen, kapjes eraf snijden en vruchtvlees eruit scheppen (wordt verder niet gebruikt).

  2. Kaas in kleine blokjes snijden. In koekenpan olie verhitten en knoflook erboven uitpersen. Gehakt in knoflookolie rul bakken. Maïs, peterselie, kaas en zout en peper naar smaak door gehakt mengen.

  3. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten, met gehaktmengsel hoog opvullen. In midden van oven tomaten in 20 min. gaar laten worden. Na 15 min. brood naast tomaten meebakken. Gevulde tomaten met brood serveren.

  • combinatietipLekker met komkommersalade.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Gevulde tomaten

Gevulde tomaat met gehakt en maïs: zomerser dan dit gaat het bijna niet worden!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig