Klop de slagroom en de suiker, maar let op dat deze niet helemaal stijf wordt. Schep de yoghurt erdoor. Houd 4 blaadjes munt achter, snijd de rest in reepjes. Meng de reepjes munt door het roommengsel. Verdeel eerst de helft van het mengsel over de glazen. Verdeel dan de meloensalade er over en ten slotte het ijs. Schep de rest van het roommengsel erover. Garneer met een blaadje munt.
Gerelateerde recepten
Mango-ijs met meloensalade en yoghurtsaus

nagerecht
4 personen
285 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom en de suiker, maar let op dat deze niet helemaal stijf wordt. Schep de yoghurt erdoor. Houd 4 blaadjes munt achter, snijd de rest in reepjes. Meng de reepjes munt door het roommengsel. Verdeel eerst de helft van het mengsel over de glazen. Verdeel dan de meloensalade er over en ten slotte het ijs. Schep de rest van het roommengsel erover. Garneer met een blaadje munt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bekertje slagroom
3 el suiker
200 g yoghurt Griekse stijl
4 takjes verse munt
1 schaal meloensalade
1 bak mangosorbetijs
Dit heb je nodig
4 hoge glazen