Yoghurt panna cotta met herfstsalade

437 kcal

20 min. bereiden, 2 uur wachten

3.8/5

(83)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • kleine dessertschaaltjes


2007 week 46-47 - 2007 week 46-47

Aan de slag

  1. Blaadjes gelatine in ca. 3 min. in ruim koud water weken tot ze zacht zijn. Helft room met suiker en vanillesuiker in klein pannetje aan de kook brengen. Blijven roeren tot suiker is opgelost. Van vuur af zetten. Blaadjes gelatine uitknijpen en in roommengsel oplossen. Laten afkoelen en ondertussen geregeld roeren. Rest slagroom halfstijf (yoghurtdikte) kloppen en yoghurt er voorzichtig door mengen. Zodra gelatinemengsel koud is (maar nog niet gestold) door yoghurtmengsel scheppen. In schaaltjes schenken en 1 1/2-2 uur in koelkast laten opstijven. Dessertschaaltjes op 4 borden zetten. Herfstsalade ernaast scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Yoghurt panna cotta met herfstsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig