Gepofte aardappelen met zalm en verse dille

575 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(43)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grote magnetronbestendige schaal, ca. 25 x 15 cm


2006 week 30-31 - 2006 week 30-31

Aan de slag

  1. Aardappelen schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken. In magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappelen in handdoek verpakken en ca. 10 min. laten nagaren. Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Helft van dille fijnhakken. Zalmsalade met 2/3 zalmsnippers en fijngehakte dille mengen. Aardappelen aan 1 kant insnijden en iets opendrukken. Aardappelen over vier borden verdelen en zalmmengsel erin scheppen. Met rest van zalmsnippers en enkele takjes dille garneren. Gevulde aardappelen met groente serveren. Lekker met salade van sla en komkommer.

Wat vond je van dit recept?

Gepofte aardappelen met zalm en verse dille

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig