Gevulde paprika met kip

515 kcal

25 min. bereiden

3/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 kipfilets

    kipfilets

  • 1 potje gegrilde paprika's

    gegrilde paprika's

  • 5 eetlepels vloeibare margarine

    vloeibare margarine

  • 700 gram krieltjes

    krieltjes

  • 1 zak Provençaalse roerbakmix

    Provençaalse roerbakmix

Dit heb je nodig

  • 4 cocktailprikkers


2006 week 36-37 - 2006 week 36-37

Aan de slag

  1. Kipfilets halveren. Van gegrilde paprika's 4 stuks opensnijden. Om elk stukje kipfilet gegrilde paprika wikkelen, vastzetten met cocktailprikker. Rest van paprika's in reepjes snijden. In koekenpan 3 el margarine verhitten en kipfilets in 3 min. rondom bruinbakken. Op laag vuur in ca. 10 min. gaarbakken. Af en toe keren. In wok rest van margarine verhitten. Krieltjes 8 min. roerbakken. Roerbakgroente toevoegen en 4 min. mee roerbakken. Rest van paprika erdoor scheppen. Roerbakschotel met kipfilets serveren.

Wat vond je van dit recept?

Gevulde paprika met kip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig