Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing
Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing
bewaar
bewaar

Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing

15 min. bereiden
47waarderingen

Aan de slag

1

Stamp de noten met de knoflook fijn in een vijzel en stamp er vervolgens de mosterd, sinaasappelsap en de olijfolie door (of pureer alle voornoemde ingrediënten fijn met de staafmixer). Breng pittig op smaak met zout en peper. Snijd de artisjokharten in dunne plakjes. Verdeel de beenham over een grote schaal en leg er een dun laagje artisjokharten op. Bedruppel de schotel met walnotendressing en bestrooi de artisjokharten met extra (versgemalen) peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig