Haringsalade met krieltjes
715 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 meergranen stokbrood
meergranen stokbrood
1 zak kleine krieltjes
kleine krieltjes
1 ui
ui
6 tomaten
tomaten
2 potten zure haring
zure haring
0.5 zakje verse peterselie
verse peterselie
125 ml crème fraîche
crème fraîche
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 44-45 - 2006 week 44-45
Oven op 220 °C voorverwarmen en stokbrood in 6-8 min. afbakken. Krieltjes in magnetron volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Laten afkoelen. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Haring in stukjes snijden. Peterselie fijnhakken. Krieltjes met haring, ui en crème fraîche mengen en over vier borden verdelen. Met peterselie garneren. Tomaten om salade leggen. Salade met stokbrood serveren.
Haringsalade met krieltjes

hoofdgerecht
4 personen
715 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen en stokbrood in 6-8 min. afbakken. Krieltjes in magnetron volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Laten afkoelen. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Haring in stukjes snijden. Peterselie fijnhakken. Krieltjes met haring, ui en crème fraîche mengen en over vier borden verdelen. Met peterselie garneren. Tomaten om salade leggen. Salade met stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 meergranen stokbrood
1 zak kleine krieltjes
1 ui
6 tomaten
2 potten zure haring
½ zakje verse peterselie
125 ml crème fraîche




