Ingrediënten
4 personen
8 stengels
bleekselderij
100 g
belegen kaas
200 g
ricotta
1 tl
traditionele olijfolie
1 bakje
tuinkers
Dit heb je nodig
ovenschaal
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in vieren. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de belegen kaas en ricotta in blokjes. Schep de ricotta om met de blokjes belegen kaas en breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in, leg de bleekselderij erin en verdeel het kaasmengsel erover. Bestrijk dun met olie en zet ze 10 minuten in het midden van de oven. Snijd de tuinkers fijn. Verdeel de tuinkers over de vulling. Dit gerecht kan warm of koud worden gegeten.
Gevulde bleekselderij

voorgerecht
null personen
170 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in vieren. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de belegen kaas en ricotta in blokjes. Schep de ricotta om met de blokjes belegen kaas en breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in, leg de bleekselderij erin en verdeel het kaasmengsel erover. Bestrijk dun met olie en zet ze 10 minuten in het midden van de oven. Snijd de tuinkers fijn. Verdeel de tuinkers over de vulling. Dit gerecht kan warm of koud worden gegeten.
algemeen:Zin in pittig? Meng een theelepel mierikswortel door het kaasmengsel, dat versterkt de smaak van de tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)8 stengels bleekselderij
100 g belegen kaas
200 g ricotta
1 tl traditionele olijfolie
1 bakje tuinkers
Dit heb je nodig
ovenschaal