Sesamvis met citroenpuree
Sesamvis met citroenpuree
bewaar
bewaar

Sesamvis met citroenpuree

30 min. bereiden
15waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Kabeljauwfilets uit verpakking halen en op groot bord of schaal naast elkaar laten ontdooien. Aardappelen schillen, in vieren snijden en in een ruime pan in een laagje koud water met wat zout aan de kook brengen. Laag zetten en in 15-20 min. gaarkoken. Afgieten en fijnstampen. Citroen schoonboenen en schil raspen. Citroen uitpersen. Boter, citroenrasp en 3 el sap door hete aardappelpuree kloppen. Groenten volgens gebruiksaanwijzing stomen. In ruime koekenpan olie verwarmen en visfilets aan een kant in 5 min. bruinbakken. Met sesamzaad en wat zout bestrooien, vis omkeren en nog 1/2 min. bakken. Met 1 el citroensap besprenkelen. Vis op borden leggen, puree en groenten ernaast scheppen. Sesam uit koekenpan over vis en groenten scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sesamvis met citroenpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig