Maal het katenspek fijn in de blender. Doe de katenspekmousse in een kom en schep de mon chou en de mosterd erdoorheen. Voeg (versgemalen) peper naar smaak toe. Bestrijk een plak roggebrood met katenspekmousse. Leg er een plakje roggebrood bovenop en bestrijk dit ook met de mousse. Maak zo nog een laagje en eindig met roggebrood. Snijd in zes blokjes. Herhaal ditmet de overige 6 plakjes roggebrood en de rest van de katenspekmousse.
- algemeenRoggebroodjes garneren? Prik er dan met een cocktailprikkertje een Amsterdamse ui in.
Gerelateerde recepten
Roggebroodjes met katenspekmousse

18 porties
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maal het katenspek fijn in de blender. Doe de katenspekmousse in een kom en schep de mon chou en de mosterd erdoorheen. Voeg (versgemalen) peper naar smaak toe. Bestrijk een plak roggebrood met katenspekmousse. Leg er een plakje roggebrood bovenop en bestrijk dit ook met de mousse. Maak zo nog een laagje en eindig met roggebrood. Snijd in zes blokjes. Herhaal ditmet de overige 6 plakjes roggebrood en de rest van de katenspekmousse.
algemeen:Roggebroodjes garneren? Prik er dan met een cocktailprikkertje een Amsterdamse ui in.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 18 porties)
2 x 100 g katenspek
1 kuipje MonChou zacht & luchtig
1 eetlepel Zaanse mosterd
9 plakjes roggebrood
Dit heb je nodig
blender of keukenmachine