Gekleurde minigroenten
35 kcal
10 min. bereiden, 45 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
250 ml
1 blikje
8 tenen
1
½
½
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 nr. 13 - Kies je eigen kerst
Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 tl olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.
Gekleurde minigroenten

voorgerecht
8 personen
35 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 tl olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
250 ml olijfolie
1 blikje ansjovisfilets
8 tenen knoflook
1 venkelknol
½ winterpeen
½ komkommer
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine




