Soepstengels gewikkeld in parmaham
Soepstengels gewikkeld in parmaham
bewaar
bewaar

Soepstengels gewikkeld in parmaham

Met zelfgemaakte pesto en geserveerd in mooie glaasjes is dit een feestelijk voorgerecht of amuse.

20 min. bereiden
185waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Houd grote blaadjes basilicum apart. Maal de rest van het basilicum, de olijven, kappertjes, olijfolie en knoflook tot een grove tapenade. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

2

Schep een eetlepel tapenade in de hoge glaasjes. Breek de soepstengels doormidden en leg om iedere halve soepstengel een basilicumblaadje en wikkel er een plakje parmaham omheen. Steek de stengels in de tapenade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Soepstengels gewikkeld in parmaham

Met zelfgemaakte pesto en geserveerd in mooie glaasjes is dit een feestelijk voorgerecht of amuse.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig