Broodrolletjes met ansjovisboter en Hollandse garnalen

215 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm 25 g boter in een steelpan en laat de ansjovis daarin al roerend smelten. Schep de knoflook en de paprika erdoor en laat de paprika in 3-4 min. zachtjes gaar worden. Roer het ansjovismengsel met de peterselie en peper naar smaak door de rest van de boter. Snijd van 3 lange sneden brood de korsten af en bestrijk ze royaal met de ansjovisboter. Verdeel de rucola en de garnalen erover. Rol de sneden brood stevig op, begin aan een korte kant. Verpak de broodrollen strak in vershoudfolie en laat ze in de koelkast in 1 uur stevig worden. Snijd de broodrollen met een scherp mes in 6-8 mooie plakjes en leg op een schaal.

  • algemeenU kunt de broodrolletjes een paar uur van tevoren bereiden. Bewaar verpakt in vershoudfolie in de koelkast. Snijd daarna in plakjes.
  • algemeenLaat een ongesneden brood op de broodafdeling in de lengte snijden.
  • algemeenMaak van de andere sneden eenzelfde soort broodrollen of maak er sandwiches van.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Broodrolletjes met ansjovisboter en Hollandse garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig