Asperges en courgettes met beenhamsaus
440 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak
500 g
2
½ zakje
1 pakje
50 g
1 pak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 22-23 - 2008 week 22-23
Aardappelen in ruim water met zout in ca. 15-20 min. gaarkoken. Asperges schillen en houtachtige uiteinden (ca. 3 cm) eraf snijden. Courgettes wassen en in repen van gelijke lengte als asperges snijden. Asperges 15 min. koken. Na 10 min. courgettes toevoegen. Peterselie fijnknippen. Saus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Klontjes boter door saus roeren en hamreepjes erdoor scheppen. Asperges en courgettes met schuimspaan uit pan scheppen en op 4 borden leggen. Saus erover schenken. Aardappelen omschudden met peterselie en erbij serveren.
Asperges en courgettes met beenhamsaus

hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelen in ruim water met zout in ca. 15-20 min. gaarkoken. Asperges schillen en houtachtige uiteinden (ca. 3 cm) eraf snijden. Courgettes wassen en in repen van gelijke lengte als asperges snijden. Asperges 15 min. koken. Na 10 min. courgettes toevoegen. Peterselie fijnknippen. Saus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Klontjes boter door saus roeren en hamreepjes erdoor scheppen. Asperges en courgettes met schuimspaan uit pan scheppen en op 4 borden leggen. Saus erover schenken. Aardappelen omschudden met peterselie en erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak aardappelen
500 g witte asperges
2 courgettes
½ zakje verse peterselie
1 pakje saus voor asperges
50 g boter
1 pak beenham




