Teriyakischotel met zeefruit
Teriyakischotel met zeefruit

Teriyakischotel met zeefruit

20 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

1

bloemkool

1 zak

mihoen

2 eetlepels

zonnebloemolie

400 g

gemengde zeevruchten

1

rode paprika

200 ml

wok essentials

1 schaaltje

taugé

1 zakje

bosuitjes

Aan de slag

Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. In water met zout in ca. 7 min. beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Mihoen bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in wok verhitten en zeevruchten fruiten. Vocht afgieten. Paprika in repen snijden en met bloemkool door zeevruchten scheppen. Wok essentials erover gieten en doorwarmen. Taugé vlak voor serveren door groenten scheppen. Mihoen over 4 borden verdelen, roerbakschotel erop scheppen en garneren met in ringetjes gesneden bosui.