Warme fruitsalade
95 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
1 eetlepel
2 eetlepels
100 g
200 g
½ theelepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 38-39 - 2008 week 38-39
Appels schillen en in partjes snijden. 1 dl water, citroensap en 1 el Canderel aan de kook brengen. Appelpartjes toevoegen en circa 5 min. zachtjes laten koken tot appels zacht zijn. Bramen toevoegen en 2 min. meekoken. Fruitmengsel in kom gedeeltelijk laten afkoelen. Kwark met 1 el Canderel en kaneel mengen. Fruit met sap over 4 bordjes verdelen en kaneelkwark ernaast scheppen. Bestrooien met kaneelpoeder.
Warme fruitsalade

nagerecht
4 personen
95 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Appels schillen en in partjes snijden. 1 dl water, citroensap en 1 el Canderel aan de kook brengen. Appelpartjes toevoegen en circa 5 min. zachtjes laten koken tot appels zacht zijn. Bramen toevoegen en 2 min. meekoken. Fruitmengsel in kom gedeeltelijk laten afkoelen. Kwark met 1 el Canderel en kaneel mengen. Fruit met sap over 4 bordjes verdelen en kaneelkwark ernaast scheppen. Bestrooien met kaneelpoeder.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g stevige appels
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels zoetstof in poedervorm
100 g bramen
200 g Franse
½ theelepel kaneelpoeder




