Aardappelschotel met gerookte makreel

Handig: je schuift de groenten en aardappelen in de oven en die doet al het werk.

450 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 180 °C. Bakplaat met olijfolie insmeren. Peen schillen en in dunne schijven snijden, bieten in parten snijden. Peen in 5 min. beetgaar koken. Ui pellen en in ringen snijden. Peen, bieten, aardappelpartjes en uiringen omscheppen op bakplaat, bestrooien met tijmblaadjes en peper en zout. Schotel in 20 min. in oven goudbruin roosteren. Van makreel vel verwijderen, makreel fijnplukken. Over ovenschaal verdelen. Balsamicoazijn over gerecht druppelen en serveren met (versgemalen) peper erover.

Aardappelschotel met gerookte makreel

Handig: je schuift de groenten en aardappelen in de oven en die doet al het werk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig