Gnocchi met gorgonzola
Gnocchi met gorgonzola
bewaar
bewaar

Gnocchi met gorgonzola

25 min. bereiden
54waarderingen

Aan de slag

1

Prak de aardappelen zeer fijn en kneed de salie, de boter en 1 eetlepel bloem erdoor. Bestuif het aanrechtblad met de rest van de bloem. Rol het deeg uit tot een rolletje met doorsnede van 1-2 cm. Snijd het in 8 stukjes (gnocchi). Breng water met wat zout aan de kook. Smelt de gorgonzola in een bakje 30 seconden in de magnetron.

2

Kook de gnocchi in het gezouten water tot ze komen bovendrijven. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze in amuselepels of op kleine bordjes. Verdeel de gorgonzola erover. Rasp een stukje van ca. 5 cm van de courgette en garneer de gnocchi hiermee. Serveer warm.

algemeenBewaar de rest van de gnocchi tot hergebruik (max. 1 maand) in de diepvries.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig