Klop de slagroom stijf. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf krullen van de chocolade. Roer de cognac door de espressokoffie. Schenk dit in 4 hittebestendige hoge glazen en schep hierop eerst de chocoladekrullen en dan de slagroom. Serveer er roodfruit-chocoladerotsjes bij (recept elders op site).
Gerelateerde recepten
Koffie met witte chocoladeroom

4 personen
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom stijf. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf krullen van de chocolade. Roer de cognac door de espressokoffie. Schenk dit in 4 hittebestendige hoge glazen en schep hierop eerst de chocoladekrullen en dan de slagroom. Serveer er roodfruit-chocoladerotsjes bij (recept elders op site).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 ml slagroom
75 g witte chocolade
4 eetlepels cognac
400 ml espressokoffie
Dit heb je nodig
hoge hittebestendige glazen