Piroschki met gerookte zalm
290 kcal
45 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
10 plakjes bladerdeeg
bladerdeeg
2 eieren
eieren
2 sjalotjes
sjalotjes
3 takjes verse dille
verse dille
2 gerookte zalmfilets
gerookte zalmfilets
Dit heb je nodig
uitsteekrondje doorsnede ca. 10 cm
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Amuses - Amuses
Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Het hele ei in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water afspoelen, pellen en fijnsnijden. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Dille fijnsnijden. Zalm in blokjes snijden en mengen met ei, sjalot en dille. Eierdooier van het gesplitste ei loskloppen (eiwit wordt niet gebruikt). Deegplakjes uitsteken en bestrijken met ei. Zalmmengsel op midden van deegplakjes verdelen. Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken. Bovenkant bestrijken met eidooier en in ca. 20 minuten gaar bakken.
Piroschki met gerookte zalm

10 porties
290 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Het hele ei in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water afspoelen, pellen en fijnsnijden. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Dille fijnsnijden. Zalm in blokjes snijden en mengen met ei, sjalot en dille. Eierdooier van het gesplitste ei loskloppen (eiwit wordt niet gebruikt). Deegplakjes uitsteken en bestrijken met ei. Zalmmengsel op midden van deegplakjes verdelen. Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken. Bovenkant bestrijken met eidooier en in ca. 20 minuten gaar bakken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 porties)
10 plakjes bladerdeeg
2 eieren
2 sjalotjes
3 takjes verse dille
2 gerookte zalmfilets
Dit heb je nodig
uitsteekrondje doorsnede ca. 10 cm




