Piroschki met gerookte zalm

290 kcal

45 min. bereiden

3.3/5

(28)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 10 plakjes bladerdeeg

    bladerdeeg

  • 2 eieren

    eieren

  • 2 sjalotjes

    sjalotjes

  • 3 takjes verse dille

    verse dille

  • 2 gerookte zalmfilets

    gerookte zalmfilets

Dit heb je nodig

  • uitsteekrondje doorsnede ca. 10 cm


Amuses - Amuses

Aan de slag

  1. Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Het hele ei in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water afspoelen, pellen en fijnsnijden. Sjalotjes pellen en fijnsnipperen. Dille fijnsnijden. Zalm in blokjes snijden en mengen met ei, sjalot en dille. Eierdooier van het gesplitste ei loskloppen (eiwit wordt niet gebruikt). Deegplakjes uitsteken en bestrijken met ei. Zalmmengsel op midden van deegplakjes verdelen. Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken. Bovenkant bestrijken met eidooier en in ca. 20 minuten gaar bakken.

Wat vond je van dit recept?

Piroschki met gerookte zalm

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig