Hollands pannetje met spruiten en spekjes
Hollands pannetje met spruiten en spekjes
bewaar
bewaar

Hollands pannetje met spruiten en spekjes

Herfstig stoofpotje met spruiten en fluweelzachte aardappelpuree.

25 min. bereiden
211waarderingen

Aan de slag

1

Kook de aardappelen in een pan met een laagje water en zout in ca. 20 min. gaar. Snipper ondertussen de ui en snijd de knfollok fijn. Halveer de spruiten. Snijd de kalkoenfilet in stukjes. Maak de mix Hollands pannetje aan met koud water en roer goed door.

2

Verhit de margarine in een braadpan en bak hierin de kalkoen rondom lichtbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de spruiten en de mix toe aan het vlees en breng aan de kook. Laat met de deksel schuin op de pan ca. 15 min. sudderen, schep af en toe om.

3

Bak ondertussen de spekjes in een droge koekenpan met antiaanbaklaag uit. Stamp de aardappelen met de melk tot puree en breng op smaak met peper. Verdeel het Hollands pannetje en puree over de borden en bestrooi met de spekjes.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollands pannetje met spruiten en spekjes

Herfstig stoofpotje met spruiten en fluweelzachte aardappelpuree.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig