Kidneybonensalade met pistoletje
500 kcal
10 min. bereiden, 10 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1
1 blikje
½ bakje
½
40 g
1 eetlepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 nr. 02 - Heerlijk op gewicht
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het pistoletje in ca. 6 min. af in oven. Meng ondertussen de kidneybonen met de tomaten en komkommer, kaas, sprenkel de dressing eroverheen en bewaar in een afgesloten bakje.
- algemeenNeem het pistoletje mee in een papieren zak of een geperforeerd cellofaanzakje. Dan blijft het knapperig.
Kidneybonensalade met pistoletje

1 persoon
500 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het pistoletje in ca. 6 min. af in oven. Meng ondertussen de kidneybonen met de tomaten en komkommer, kaas, sprenkel de dressing eroverheen en bewaar in een afgesloten bakje.
algemeen:Neem het pistoletje mee in een papieren zak of een geperforeerd cellofaanzakje. Dan blijft het knapperig.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 pistoletje
1 blikje rode kidneybonen
½ bakje romaatjes
½ komkommer
40 g kaas
1 eetlepel sinaasappel-peperdressing




