Week 8 houten vorkjes of cocktailprikkers in heet water. Snijd de onderkanten van 4 maiskolven en verwijder de schutbladeren en draden. Kook de maiskolven 15 minuten in een pan met ruim kokend water. Laat uitlekken en wat afkoelen in een vergiet. Bestrijk de kolven rondom met 8 el tacosaus en wikkel rond elke kolf 2 plakjes ontbijtspek, steek het vast met de vorkjes. Rooster de kolven 5 minuten op de barbecue.
- algemeenDit gerecht is lekker bij Pittige speklapspiesen. Zie recept elders op ah.nl.
Maiskolven grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:31 min.
Gerelateerde recepten
Ingepakte maiskolf

bijgerecht
4 personen
200 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Week 8 houten vorkjes of cocktailprikkers in heet water. Snijd de onderkanten van 4 maiskolven en verwijder de schutbladeren en draden. Kook de maiskolven 15 minuten in een pan met ruim kokend water. Laat uitlekken en wat afkoelen in een vergiet. Bestrijk de kolven rondom met 8 el tacosaus en wikkel rond elke kolf 2 plakjes ontbijtspek, steek het vast met de vorkjes. Rooster de kolven 5 minuten op de barbecue.
algemeen:Dit gerecht is lekker bij Pittige speklapspiesen. Zie recept elders op ah.nl.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 maïskolven
8 eetlepels tacosaus mild
8 plakjes ontbijtspek
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
barbecue