Tortilla met avocado en beefburger

475 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Helften in reepjes snijden en besprenkelen met 1 eetlepel citroensap. Uien pellen en in lengte in reepjes snijden. Beefburgers in reepjes snijden. In pan olie verhitten. Beefburgerreepjes al omscheppend ca. 2 minuten bakken, uit pan op bord scheppen. In zelfde pan uien op hoog vuur al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Rest van citroensap en 1 eetlepel water erover schenken en oregano erover strooien. Nog ca. 2 minuten op laag vuur verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Beefburgerreepjes door uimengsel scheppen en nog ca. 1 minuut verwarmen. Intussen tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's op vier borden leggen. Ui met beefburger, avocado en helft van tacosaus op midden van tortilla's scheppen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing dichtvouwen. Rest van tacosaus apart erbij serveren. Serveren met salade van chilibonen, komkommer en paprika.

  • algemeen*In plaats van beefburgers kunt u ook AH Hamburgers gebruiken. Deze dient u zes minuten langer te bakken dan de beefburgers.

Tortilla met avocado en beefburger

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig