Gebakken knoflookmarinade

0 kcal

20 min. bereiden, 30 min. wachten

3.8/5

(11)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • jampot met deksel, inhoud 2 dl


Het Barbecueboek - Het Barbecueboek

Aan de slag

  1. Teentjes knoflook pellen. In pannetje knoflook met olie, rode peper en tijm 15 min. op zacht vuur verwarmen, zonder dat knoflook bruin wordt. Olie laten afkoelen. Knoflooktenen met vork fijndrukken. Vis, vlees of groenten met marinade bestrijken en, afgedekt, minimaal 30 min. en maximaal 2 uur marineren.

  2. Marinade voor ca. 1 kg vis of vlees.

  • algemeenEen heerlijk geurige marinade, door de licht gebakken knoflook. Bestrijk gerechten er eens mee na het grillen, voor een extra knoflooksmaakje. Lekker bij zalm, tonijn, kip, kalkoen, rundvlees en groenten.

Wat vond je van dit recept?

Gebakken knoflookmarinade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig