bewaar
Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes
Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes
bewaar

Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

6 personen

300 g

gekookte mosselen

24

groene pepers

1 bakje

cherrytomaten

1

ciabatta

2 eetlepels

olijfolie

1 bakje

tapenade van zongedroogde tomaten

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • barbecue

  • grilltopper

Aan de slag

1

Aan elk geweekt satéstokje afwisselend mosselen, 2 pepertjes en 2 tomaatjes rijgen. Tot gebruik in koelkast bewaren.

2

Stukken ciabatta op grillrooster verwarmen. Spiesjes met olie bestrijken en op goed ingevette grilltopper of grillschaal ca. 3 min. grillen. Keren en andere kant ook 2 à 3 min. grillen. Brood opensnijden, bestrijken met tapenade en tussen elk stuk brood 2 warme spiesjes leggen. Lekker met Turkse yoghurtsaus (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecue boek) of tzatziki.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselspiesjes met turkse pepers en cherrytomaatjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig