Farfalle-maaltijdsalade

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 200 g farfalle (pasta)
- 5 trostomaten
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 2 el azijn
- 4 el traditionele olijfolie
- 75 g rucola
- 200 g witte kaasblokjes
Advertentie
Bereiden
- Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen. Snijd de tomaten in parten. Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgette. Snijd de ui doormidden en daarna in zo dun mogelijke plakjes.
- Klop de azijn door de olie. Meng de groenten, rucola en pasta en schep om met de olie en azijn. Snijd de kaas in blokjes. Verdeel de kaas erover. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de salade direct, zo blijft de rucola knapperig.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 490 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 45 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Farfalle-maaltijdsalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Farfalle-maaltijdsalade
- 200 g farfalle
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen.
- 5 trostomaten
- 1 courgette
- 1 rode ui
Snijd de tomaten in parten. Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgette. Snijd de ui doormidden en daarna in zo dun mogelijke plakjes.
- 2 el azijn
- 4 el traditionele olijfolie
- 75 g rucola
- 200 g witte kaasblokjes
Klop de azijn door de olie. Meng de groenten, rucola en pasta en schep om met de olie en azijn. Snijd de kaas in blokjes.
Verdeel de kaas erover. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de salade direct, zo blijft de rucola knapperig.