Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus

395 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(30)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 zak aardappels

    aardappels

  • 1 pak tuinerwten

    tuinerwten

  • 0.5 pot korma saus

    korma saus

  • 400 gram tilapiafilet

    tilapiafilet

  • 2 eetlepel zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 1 aubergine

    aubergine

  • 0.5 theelepel garam masala

    garam masala

2009 nr. 10 - Bye bye kookstress

Aan de slag

  1. Breng een pan water met wat zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar. Kook de laatste 5 minuten de tuinerwten mee. Verhit ondertussen de kormasaus in een pan. Voeg de vis toe en laat met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg wat water toe als het te droog wordt. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de aubergine in 8 minuten bruin en gaar. Bestrooi met de garam masala. Schep het aardappel-tuinerwtenmengsel op 4 borden. Serveer met de vis en de aubergine. Lekker met naanbrood.

  • algemeenU kunt de garam masala eventueel vervangen door 1 mespunt gemalen komijn en 1 mespunt gemalen koriander.

Wat vond je van dit recept?

Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig