Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette

375 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels onder stromend water schoon boenen en in plakken van ca. 3/4 cm snijden. In pan met weinig water en zout aardappelplakjes in ca. 6 minuten beetgaar koken. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren. Overdoen op bordje. Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Selderij fijnhakken. In lage schaal azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappelplakjes afgieten, ca. 1 minuut laten uitdampen en door dressing scheppen. Hazelnoten, bosui en selderij voorzichtig erdoor scheppen. Serveren bij gebakken eendenborstfilet.

Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig