Quesadilla met witte kaas en tomaat
Quesadilla met witte kaas en tomaat

Quesadilla met witte kaas en tomaat

10 min. bereiden
71waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

2

tomaten

1

wrap tortilla

1 bakje

witte kaas met olijven en knoflook in olie

½ blik

maïskorrels

1 el

jalapenopeperreepjes

2 el

guacamoledip

Aan de slag

Tomaten wassen en in blokjes snijden. Tortilla aan één zijde met 1/2 eetlepel olie (uit bakje van witte kaas) bestrijken. Tortilla met oliezijde onderin koekenpan met anti-aanbaklaag leggen Tomaat, kaas, olijven, maïskorrels en jalapeños over tortilla verdelen. Tortilla dubbelklappen. Op middelhoog vuur quesadilla in ca. 5 minuten goudbruin en lauwwarm van binnen bakken, halverwege voorzichtig keren. Quesadilla op bord leggen en guacamole erop scheppen.