Avocadodip

120 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(64)

Ingrediënten

Aantal personen

Mexico - Mexico

Aan de slag

  1. Bosuitjes schoonmaken, witte deel van bosuitjes fijnhakken, groene deel in dunne ringen snijden. Knoflook boven kom uitpersen. Tomaat, wit van bosuitjes, koriander en 1 el limoensap door knoflook roeren. Avocado's halveren, pit verwijderen en avocado's met lepel uithollen. Vruchtvlees in diep bord scheppen en met vork fijnprakken. Tomaatmengsel erdoor roeren. Guacamole op smaak brengen met zout, tabasco en limoensap. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Voor serveren guacamole bestrooien met bosuitjes. Lekker als snack, met tortillachips of als bijgerecht bij tortillagerechten.

Wat vond je van dit recept?

Avocadodip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig