bewaar
IJsbergsla met oestersaus
IJsbergsla met oestersaus
bewaar

IJsbergsla met oestersaus

15 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 krop

ijsbergsla

1 zakje

stoneleeks

2 eetlepels

sesamolie

zwarte peper

3 eetlepels

oestersaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Krop ijsbergsla halveren en helften in repen van 4 cm breed snijden. Stoneleeks in stukken van 5 cm snijden. In wok olie verhitten. Stoneleeks 1 minuut roerbakken. Sla in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten laten slinken, de sla moet wel helder groen blijven. Op smaak brengen met peper. Overdoen in warme schaal en oestersaus erover scheppen. Lekker bij visgerechten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

IJsbergsla met oestersaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig