IJsbergsla met oestersaus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 krop ijsbergsla
- 1 zakje stoneleeks (8 stuks)
- 2 eetlepels sesamolie (of roerbakolie)
- zwarte peper (versgemalen)
- 3 eetlepels oestersaus
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Krop ijsbergsla halveren en helften in repen van 4 cm breed snijden. Stoneleeks in stukken van 5 cm snijden. In wok olie verhitten. Stoneleeks 1 minuut roerbakken. Sla in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten laten slinken, de sla moet wel helder groen blijven. Op smaak brengen met peper. Overdoen in warme schaal en oestersaus erover scheppen. Lekker bij visgerechten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 70 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 5 g
- vet 5 g