bewaar
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
bewaar

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus

15 min. bereiden
20 min. wachten
146waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

sojasaus

4 el

sesamolie

2 el

droge sherry

2 tl

maizena

400 g

biefstuk

3 el

zonnebloemolie

4 cm

verse gemberwortel

3 el

oestersaus

2 zakjes

bosui

½ zak

ongezouten cashewnoten

Aan de slag

1

Meng de sojasaus, sesamolie, sherry en maizena in een kom. Schep de biefstuk erdoor en laat 20 min. marineren.

2

Verhit een wok, schenk de zonnebloemolie erin en wacht tot de olie gaat walmen. Neem de biefstuk uit de marinade en laat even uitlekken. Bewaar de marinade. Roerbak de biefstuk 4 min. in de wok en laat uitlekken in een vergiet. Schenk de helft van de zonnebloemolie in een hittebestendige kom, deze olie wordt niet meer gebruikt.

3

Roerbak de gember in dezelfde wok 1 min. op matig vuur. Voeg de marinade en oestersaus toe en breng aan de kook. Schep de biefstuk, bosui en cashewnoten erdoor en verwarm al omscheppend nog 2 min. Lekker met witte rijst en geroerbakte paksoi.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig